Hittil har jeg utelukkende tatt hensyn til min oppfatning av kvaliteten på mat, service og omgivelser i vurderingen av spisesteder. Det har altså vært slik at et billig sted med enkel mat sjelden kan oppnå mer enn 6 eller 7. De fleste spisesteder vil således havne midt på treet. For å nyansere dette, vil jeg heretter gi karakter også for: «Mat for penga». Her tar jeg altså hensyn til hva du får for penga. Er det simpelthen verdt prisen.
Her er derfor også en liten oversikt over hvilken «Mat for penga»-karakter jeg ville gitt til spisesteder jeg har testa i det siste.
- Dovrehallen: 9/10 (Karakter basert bare på mat/service: 6/10)
- Cornelius, Kyst og Vilt, Bergen: 8/10 (Karakter basert bare på mat/service: 7/10)
- Metropolitan, Stena Saga: 7/10 (Karakter basert bare på mat/service: 6/10)
- Maaemo, Oslo: 7/10 (Karakter basert bare på mat/service: 9/10)
- Cafe de France: 9/10 (Karkter basert bare på mat/service: 9/10)
Legg igjen en kommentar